Kroppen er min!

Et kursusforløb for kvinder med senfølger efter seksuelle overgreb.

Jeg tilbyder forløb, hvor du vil arbejde med din evne til at blive nærværende i kroppen og derved få fat i dybe ressourcer i dig. Ved hjælp af Gabrielle Roth's 5 Rytmer® og Body Awareness Therapy vil du få mulighed for at styrke din integritet, føle dig empowered og komme mere hjem i dig selv.

Der er fokus på ’Her og Nu’ og at du kan udforske og udvikle dig i dit eget tempo, med respekt for, hvad dit nervesystem kan tåle. Vi vil sammen skabe et trygt og nænsomt rum, hvor du kan bevæge dig mod større selvværd og indre ro.

Vi bliver en mindre gruppe på 6 -7 kvinder.

Forudsætninger:

Du er kvinde og har oplevet seksuelle overgreb. Du har lyst til at danse og bevæge dig og ved, at du har brug for at tage kroppen med på din vej til heling. Du kan møde stabilt.

Jeg starter løbende nye hold, så er du interesseret, skriv en mail til mig og tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Holdene bliver hurtig fyldt op, så derfor har jeg en venteliste. Du kan altid skrive til mig, for at høre om indhold eller næste opstart.

Vi danser torsdage fra kl 15.15-17.45 i FO-huset, Vester Allé 8, 8000 Århus C, lokale 009.

Prisen afhænger af antal deltagere og om du bor i Århus kommune. Prisen ligger på ca 450 kr. Den rette pris oplyses ca 1 uge før opstart eller ved tilmelding

Det siger deltagerne:

Kære Laila. Tak for at være med til at gøre mig tryg, og tro på, at jeg godt kan udleve mine drømme og stole på mig selv! Og ikke mindst, at jeg kan meget mere og er mere kraftfuld, end jeg selv er klar over. Du skal vide, at holdet og du har været med til at gøre en stor forskel for mig i forhold til at tro på mig selv. Tak.

- anonym, kvinde 39 år