Gabrielle Roth's 5 Rhythms®

Har du en længsel efter at komme ud af dit hoved, blive mere nærværende i dit liv, være i mere nærende kontakt med dem omkring dig og føle dig mere fri?

De 5 rytmer er en kreativ og fri danse-praksis og bevægelsesmeditation, der hverken kræver erfaring eller bestemte trin.

5 rytmer danses af titusindvis af mennesker over hele kloden, uanset alder, størrelse, kondi eller fysiske begrænsninger.
Der er ingen bedømmelse og ingen forkerte trin.

5rytmer workshops og klasser er et trygt rum, hvor vi kan udforske vores sind, følelser og hjerter gennem fri bevægelse til et bredt spektrum af musik. En certificeret 5 Rhythms teacher vil guide dig med simple og støttende instruktioner.

Kom og vær med blandt de mange hundrede mennesker, der danser 5 Rhythms® både i Danmark og i resten af verden.

De 5 rytmer er både den sjoveste og mest befriende træning du nogensinde har foretaget dig, og er samtidig en dyb, spirituel oplevelse af heling, given slip og forvandling.

Du vil opleve kroppens gave til dig, når den viser dig sin egen rytme og intuitive måde at bevæge sig på.

Deltagere føler sig efterfølgende lettere og mere fri, mere rolig og centreret, mere grounded og mere i kontakt med sig selv.

Flowing, Staccato, Kaos, Lyrisk, Stilhed®. Disse 5 rytmer  er landkortet, der tilsammen beskriver hver sit indre landskab, hver sin energi, som tilsammen danner en Wave®.
Ved at kropsliggøre disse rytmer, sætter vi sjælen i bevægelse, så den kan hele sig selv. Vi bliver mere hele mennesker og integrerer flere sider af os selv.

Du kan læse mere på vores internationale portal www.5rhythms.com eller forbinde dig med os på facebook i grupperne 5 rytmer med Laila // de 5 rytmer.dk // 5rytmer i Århus//lailanissen.dk

"Free the body Express the heart empty the mind Awaken the soul Embody spirit"

– Gabrielle Roth

Her kan du se et interview med Gabrielle Roth, hvor de 5 rytmer bliver beskrevet og demonstreret.

Her finder du en dansemeditation på ca 30 minuter guided af Gabrielle Roth, med musik, hun har skabt til formålet, sammen med sit band The Mirrors.