Riding the Waves of Chance

5 Rhythms® transformerende weekend workshop 10. – 12. september 2021 i Sandvig på Bornholm

Hvordan bliver vi virkelig fleksible, medfølende og modstandsdygtige i disse uforudsigelige tider?

I denne workshop vil du danse dig ud af din fastlåshed og lade det ukendte blive en velkommen mulighed for fornyelse og forvandling. Wave efter Wave, bølge efter bølge, vil du løsne de gamle mønstre og i stedet åbne op til en dybere tillid, et kropsligt nærvær og en mere smidig tilgang til livet.

Med udgangspunkt i G. Roths bevægepraksis 5 Rhythms® vil vi kalde på vores dybe kropslig visdom og åbne for ressourcerne i og omkring os. Vi lader dansen forvandle os og være katalysator for forvandlingen.
Vi vil udvide vores evne til at rumme vores følelser og regulere vores nervesystem.

For jo mere bevægelig du bliver og jo mere du kan regulere dig selv, jo mere kan du tage styring i dit liv og leve det liv du længes efter.

Gabrielle Roth, skaberen af 5 Rhythms kaldte danseren for Shape Shifter. Vi møder det, der kommer os i møde med en bevægelighed og den rytme, der håndterer situationen eller tilstanden bedst. Vi bevæger os igennem bølger af energi og bliver gode til at adaptere.

De 5 rytmer® er en danse/bevægepraksis bestående af
Flowing, staccato, chaos, lyrical og stillness. Tilsammen danner de en bølge af energi – en Wave. Vi bevæger os indefra og ud og fortolker hver især og med den krop vi har, de forskellige rytmer. Du følger dit indre og lader det udtrykke sig i bølge efter bølge. Der er ingen trin og ingen koreografi. Du bliver inviteret til at følge din egen dans med inspiration/guiding fra facilitatoren.

Om Laila Wodtke Nissen
Jeg forelskede mig i 5 Rhythms® i 1998, da jeg først stødte på denne dansepraksis. Her fandt jeg alt det, jeg havde ledt efter i mange år. Et kraftfuldt selvudtryk gennem dans og bevægelse, energiarbejde, fællesskab, personlig udvikling og vidunderlig musik.

Alt dette åbnede mig til et mere rummeligt følelsesliv, min medfødte kraft og min spiritualitet. Vigtigst af alt, så gav det mig redskaber til at blive mere tryg i livet og med andre. For jeg havde været bange for at leve livet fuldt og følte mig ofte utryg ved forandringer.

Gennem de 5 Rytmer fik jeg genskabt kontakten til min kropslige visdom og væren, fandt en vej til at stilne sindet og skabe indre ro. Mit forhold til alt det, der var større end mig- min spiritualitet- fik retning og gav mening.
Og bedst af alt: der var plads til , at jeg kunne være lige som jeg var.

10 år senere, i 2008 afsluttede jeg min uddannelse til 5 Rhythms® lærer hos Gabrielle Roth i USA. Jeg har undervist lige siden og min fascination og kærlighed til dansen vokser stadig.

Jeg brænder for at støtte mennesker i at komme i kontakt med sig selv, forbundetheden til en højere skaberkraft og til en følelse af samhørighed.
Jeg har uddannet mig grundigt og bredt i både kropslige, følelsesmæssige og mentale aspekter af det at være menneske i vores tid og hvordan vi finder ind til det gode og meningsfulde liv.

Du kan læse mere om mig, min faglighed og vej gennem livet på HER

Praktisk info
Hvor: Cirkus Stjerneskud, Sandvig Bornholm
Hvornår: fredag 10. september til søndag 12. sept. 2021
Fredag kl 18.30 til 21.00
Lørdag fra 10.30 til 17.00
Søndag fra kl 10.30 til 16.30
Hvem: Alle, der ønsker at bevæge sig mod større selvforståelse og gøre dette gennem krop og bevægelse sammen med andre. Du behøver ikke at have danser 5 Rhythms før.
Deltagelse med frisk negativ coronatest og de til en hver tid gældende krav for at mødes til fysisk aktivitet.
Hvordan: vi danser, sveder, er stille , laver øvelser, reflekterer, skriver og alt der i mellem. Hav tøj på, gerne flere lag, du kan bevæge dig i. Hav en vandflaske med, mad til frokost. Vi danser i bare tæer, medmindre du har erfaring for, at det er bedre for dig at danse i rene indendørs sko.
Din investering i dig: 1650 kr. Hvis du betaler inden 17. august 1350 kr.

Tilmelding til kontakt@lailanissen.dk

Links til billig rejse og overnatning

I september kan du rejse gratis på flere færgeafgange til og fra Bornholm. HER finder trafikstyrelsens oversigt.
Kombardo Ekspressen har billige rejser fra København til Rønne. Læs mere HER

Du kan finde overnatning via Airbnb.dk
eller kontakte Britta, som du kan kontakte på tlf. 2857 0332 eller mail: coachforever@live.dkDato

10 - 12 sep 2021
Expired!
Kategori
Laila Wodtke Nissen - Århus C - Tlf. 22 25 42 43 - kontakt@lailanissen.dk

Copyright © Laila Wodtke Nissen - 2018