Kvindens kraft

ET 3 dages FORDYBELSES- RETREAT med 5 Rhythms og Feminine Power

For kvinder, der har en længsel efter at forvandle deres liv.

Der er noget stort i gære….. mange kvinder er vågnet og mærker et kald til at realisere længsler og dybe drømme. Gør du også ?
Ofte ved vi ikke helt, hvordan vi når frem mod disse længsler, for de ligger uden for vores identitet og forestillingsevne.

På dette retreat vil du få energi ind i slumrende ressourcer i dig og dine nye indsigter vil integreres i både kroppen og i handling. Du vil komme forvandlet tilbage til et liv, hvor du vil tage modige og nye skridt mod den du drømmer om at blive.

I vores 3 dage sammen vil du styrket din kontakt til din krop, dybden af din indre visdom, forbinde dig med din dybe vision og hvad du vil bidrage med.
Du får åbnet op for din livsglæde, friheden til at være dig og energi til at gøre mere af det, du længes efter i dit liv.
Du bliver mere venlig og nænsom med dig selv og får mere fred og ro inden i.TIlmelding til kontakt@lailanissen.dk

“You can´t become yourself by yourself”
Jeg inviterer dig til at tage din personlige udvikling alvorlig og forpligte dig over for dig selv til din transformation. Du vil blive støttet på din rejse af mig og af gruppen af ligesindede, åbne og empatiske kvinder, der også har forpligtet sig til egen forvandling. Vi tager på rejsen sammen, for vi kan ikke blive os selv alene.

Vække slumrende ressourcer
Vi vil danse de 5 Rytmer, Lave Feminine Power procesarbejde, meditere, få nye indsigter, gå ture, hvile og spise god mad.
Der vil være fokus på at skabe et rum,  hvor du føler dig tryg og hvor du kan vække slumrende ressourcer og udvikle dig i.

Du skal intet præstere, men i dit eget tempo og afhængig af dine fysiske og psykiske ressourcer, bevæge dig mod mere velvære og balance.

Praktisk info
Dato: 13-15- november (udførligt program følger)
fredag start kl. 9.30
søndag slut kl 16.00

Sted: Strandgaarden på Helgenæs, Esby Strandvej 8, 8420 Knebel

Pris: For 3 dages undervisning, fuld forplejning, 2 overnatninger på enkeltværelse 4210 kr

Tilmelding: kontakt@lailanissen.dk. Beløbet indbetales på konto 5381 -000248265.
Spørgsmål eller mere info også via mail eller på 22 25 42 43.

Dato

13 nov 2020 - 15 nov 2020

Tid

Hele dagen
Kategori
Laila Wodtke Nissen - Århus C - Tlf. 22 25 42 43 - kontakt@lailanissen.dk

Copyright © Laila Wodtke Nissen - 2018