LIVET EFTER KRÆFT 8 ugers forløb for Kvinder

Et 5 Rhythms® danse-meditations forløb over 8 gange, for dig, der har senfølger efter kræft.
Det kan både være fysiske, men også psykiske senfølger.

Livet bliver godt, når vi får en stabil og dyb kontakt til os selv og det, der kalder på os indefra.

Med dette 5 Rhythms dansemeditations-forløb, som strækker sig over 8 mødegange, får du et boost ind i din kvindelighed, din energi og din lyst til at være i live. Du får redskabet til at leve ud fra dine dybeste værdier, dit selvværd øges og du vil blive en del af et netværk af kvinder, der er lige så modige som dig, til at tage flere skidt mod det gode, helstøbte liv.
Vi vil bruge danse-meditationen de 5 rytmer® til at øge din livfuldhed, vitalitet, energi, nærvær, at kunne rumme din sårbarhed og være dig selv. Du vil få opmærksomhed på dine egne behov og få styrket din evne til egen omsorg og personlig vækst. Du kan udforske friheden til at udtrykke dig helt og som du er. Du vil kunne styrke dit nærvær, din seksualitet og din sanselighed og tage den med hjem til din partner. Det er den sjoveste motion og samtidig er det en dyb spirituel praksis.

 

Livet efter kræft – skaber transformation og udvikling.

Hvornår: Mandage 25. marts til 20, maj 2019
kl 19.00 – 21.30
Hvor: FO, Vester Allé 8, Århus C, indgang B,  2.sal, lokale 207
Deltagelse er gratis
Tilmelding sker til mig via email kontakt@lailanissen.dk eller sms 22 25 42 43

Jeg kører løbende hold og fortæller dig her og på min facebookside, hvornår næste forløb starter. Tilmed dig mit nyhedsbrev, for at få besked om, hvornår næste forløb starter

Du kan starte på et hold til og med 2. mødegang. Herefter er holdet lukket. Du er velkommen til at kontakte mig for at komme på venteliste til det næste hold.
Forløbet afholdes i samarbejde med FO Århus og Kræftens bekæmpelse.

Hvad er de 5 rytmer?

De 5 rytmer har hver deres kvalitet, som ikke skal se ud på en bestemt måde. Du skal kun danse sådan som din krop kan gøre det. Der er igen trin, intet rigtigt og forkert, der er ingen spejle, ingen facit og ingen dommere. Du behøver ikke at være i god form.
Der vil være tid og plads til refleksion hver gang.

De 5 rytmer er:
Flowing: jordforbindelse, det feminine, hengivelse, modtagelighed, fødder, cirkler, spiraler, uendelig bevægelse, flow i kroppen
Staccato: Centrering, det maskuline, klarhed, gennemslagskraft, hofter, linjer, start og stop, grænser.
Chaos: intuition, tillid, selvet, at slippe kontrol, hovedet, op/ned, instinkt.
Lyrical: Samhørighed, at være sig selv sammen med andre, lethed, leg, kreativitet, hjertet
Stillness: Åndedræt, kropsliggjort ånd, stilhed, alt og intet, kontakt til det guddommelige/skaberkraften/ universel kærlighed.

Deltagerne på tidligere hold siger:

Efter et kræftforløb for nogle år siden har jeg haft svært ved at mærke mig selv, mine følelser og min krop. Jeg lukkede af for mig selv, herunder også for min kvindelighed.

Forløbet hos Laila med 5rytmedans har gjort en kæmpe forskel for mig. Forløbet og dansen har været med til igen at åbne døren ind til min krop, mine følelser og mit hjerte. I dansen oplever jeg at få kontakt til min krop, og dansen hjælper mig til at “grounde”, til at kunne mærke mig selv, mine grænser og min kvindelighed. Jeg oplever kropsligt at kunne udtrykke mine følelser, også de svære, og det skaber plads til en dyb og inderlig glæde over livet.

Dansen er med til at (gen)skabe tilliden til mig selv, til andre og til livet…

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg kom med på workshoppen. Det har forandret mit liv og min hverdag i positiv retning. Det er en proces, og jeg oplever, at der hele tiden og fortsat sker positive forandringer, og jeg kan ikke forestille mig at stoppe med at danse nu. Det har været betydningsfuldt for mig at danse i en lille gruppe sammen med andre kvinder, som også har haft kræft. Der har været plads til at være med det der er og dansen, fællesskabet, og omsorgen hinanden imellem har været så givende.

Jeg oplever, at du har har været fantastisk til at skabe et nærværende, kærligt og rummeligt rum med plads til alt og alle Laila. Tak for det! :0)

Kærlig hilsen
Lotte


Feedback på 5 rytmer forløb – Livet efter kræft.

Min deltagelse i 5 rytmer forløbet har været en helt igennem positiv oplevelse.

Jeg har oplevet at dansen og den fagligt yderst velkvalificerede guidning fra Laila i processen har hjulpet mig til at skabe kontakt til min krop og mit inderste på en meget blid, men samtidig utroligt effektiv måde. Jeg oplever at dansen gennem de 5 rytmer skaber en helt unik vej ind i kropsbevidsthed, mindful bevægelse og den meditative ro, som er så frisættende og helende for krop og sjæl. Hvilket man i særlig grad har brug for når man har været udfordret af alvorlig sygdom. Kontakten med selvet oplever jeg følelsesmæssigt stabiliserende og det styrker evnen til at sætte grænser i hverdagen. Dansen sætter sig spor, ikke bare næste dag, men hele den næste uge.

På Lailas hold sætter du selv farten, der er fuld respekt for eventuelle fysiske og psykiske udfordringer, men der gives også kompetent vejledning, så alle på holdet får det maksimale udbytte. Der skabes et trygt og rart rum, hvor der er plads til den enkeltes proces.

Der er for mig ingen tvivl om, at 5 rytmer -og Laila, kan noget helt særligt!

Jeg er evigt taknemmelig for, at jeg fik denne mulighed og tog imod den. De 8 uger har startet en proces, som er god og vigtig for mig, og som jeg vil danse mig videre igennem.

Med venlig hilsen

Heidi


 

Det har betydet overraskende meget for mig, at vi har danset på et mindre hold. Jeg var lidt skeptisk i forhold til, om det er givtigt at mødes omkring fælles erfaringer af at have været gennem et længere sygdomsforløb. Det har vist sig at være givende og afspændende, fordi -tror jeg – at du Laila formår at fastholde blikket på lige nu og fremad.
Jeg synes, min krop finder nye fredfyldte steder at hvile sig. Og jeg får bearbejdet nogle af de kropslige “grænseoverskridelser”, der er en nødvendig del af behandlingen. Jeg synes også, der vokser en ny tydelighed frem (-:

Og så er det også bare skægt og opløftende.

Kærlig hilsen Marianne

 


At danse 5 Rhythms giver mig redskaber til, at håndtere det tankemylder der for mig er opstået i forbindelse med at have fået en kræftdiagnose.

Jeg kan lade min krop via dansen give udtryk for de tanker og følelser det kan være svært, at sætte ord på.

Via 5 Rhythms har jeg gjort noget godt for mig uden hensyntagen til andres ønsker og behov.

Jeg har turdet mærke efter det inderste i mig og tænke det er ok, jeg er ok.

Jeg har oplevet følelsen af både at have fået og givet tillid til mennesker jeg ikke kender, hvilket er med til, at hjælpe mig i mit syn på både mig selv og andre mennesker i min hverdag.

Jeg oplever desuden, at 5 Rhythms giver mig redskaber til, at håndtere mine smerter på en anderledes konstruktiv måde end før.

Jeg er først lige startet på bekendtskabet med 5 Rhythms.

Jeg håber og ønsker det bliver et langvarigt bekendtskab.

Kh

Pia


 

Dato

25 mar 2019 - 20 maj 2019
Expired!

Tid

19:00 - 21:30

Adresse

FO-Huset
Vester Allé 8, 8000 Århus C, lokale 009
Kategori
Laila Wodtke Nissen - Århus C - Tlf. 22 25 42 43 - kontakt@lailanissen.dk

Copyright © Laila Wodtke Nissen - 2018