Empower dit liv

Et live online- gruppeforløb for dig -kvinde- der for alvor vil transformere dit liv.

Dette forløb vil transformere dit liv, så du får bevægelse og energi i dit liv og bliver hende, du kan mærke inden i dig.

Kan du mærke, at der er meget mere du gerne vil leve? At der er mere du vil udtrykke, bidrage med, opleve og skabe?

Forestil dig, hvordan du vil være i verden, når du lader dine dybeste længsler blive din drivkraft og dit formål med dit liv. Hvordan ville livet udfolde sig for dig og igennem dig?

Empower dit liv forløbet
Er til dig, der muligvis har prøvet almindelig coaching eller andre former for støtte og bevidsthedsarbejde, men som fortsat oplever, at der ikke er den bevægelse i dit liv, som du længes efter.
Du vil på dette forløb få redskaber til at transformere dit liv fra din feminine styrke, som er en helt anden kraft at skabe fra, end den vi ser i vores nuværende kultur og samfund.
Den feminine skaberkraft er grounded, lidenskabelig og kreativ. Den er ikke passiv, men handler fra en dybt forankret vision om et bedre liv for os selv og andre.

Vidste du at dine længsler er frøet til dit potentiale?
Vi er alle født med muligheder og potentialer, der blot venter på at udfolde sig. Lige som et agern har potentialet til at blive et egetræ, sådan har du også en Entelechy (græsk for at realisere dit potentiale).
Vi har brug for at sætte os selv i frugtbar og nærende jord, for at dette potentiale kan udfolde sig og blive levet. Vi har brug for støtte og fællesskab for at det kan lykkes.
Vi kan ikke blive os selv alene.
Vi kan ikke udfolde os der, hvor vi, tidligt i livet, har mistet kontakten til vores kraft.
Vi kan ikke udvikle os ved at vente på, at universet serverer det vi længes efter for os. Vi må træde ind i vores kraft som skaber af vores liv.
Derfor er dette gruppeforløb specielt designet til dig, der har committet sig til at ville forvandle dit liv. Til dig, som ved, at du ikke kan gøre det selv, men har brug for mere indre støtte, mere fællesskab og mentorskab til at bryde med gamle overbevisninger og træde nye skridt ind i mere liv.

Sagt af tidligere deltager:
Laila har været rigtig god til at vise en vej og gå på den selv. Hun tager sig tid til, at være nærværende i rummet og de bevægelser der opstår. Hun har ambitioner og intentioner der støtter og holder os. Hun tør stå frem med sin lyst og vilje til at få kvinder til at træde ind i deres potentiale. Det har været en kæmpe gave og inspiration at være med.

Det praktiske:
Empower dit liv – live online gruppeforløb
Start onsdag d. 6. januar – slut onsdag d. 7. april 2021

Du får:
8 mødegange á 2 timer til dybdegående guidede transformationssprocesser,
hver anden uge / bortset fra i starten:
6. jan.; 13. jan.; 27. jan.; 10. febr. ; 24. febr.; 10. marts; 24. marts; 7. april
Kl. 16.30 til 18.30 hver gang via online platformen Zoom

2 individuelle intensive online coaching sessions á 60 min. Aftales individuelt.

2 Q&A gruppe sessions a 60 minutter (indtil videre planlagt
til onsdag 3. februar og onsdag 3. marts kl. 16.30 til 17.30)

Aktiverede støttegruppe, Du bliver en del af en lille undergruppe, som mødes hver anden uge online, hvor I støtter og aktiverer hinandens udvikling, modstandskraft og “ustoppelighed”. En lukket facebookgruppe er ofte ikke nok til at skabe tryghed og kontakt til at vokse og udvikle sig. Derfor vil jeg guide en proces, hvor I får redskaber til at skabe øget støtte sammen. Afsæt onsdag den 20. januar kl 16- 18.

En special udviklet guided meditation til at skabe dit liv med Feminine Power.

Alle sessioner bliver optaget. Hvis du ikke kan deltage én af gangene, har du mulighed for at få optagelsen og følge processen. Den er kun til internt brug i gruppen og må ikke deles.

Din investering i dig selv:
22.600 kr, hvis betalt på én gang.
Ved betaling i månedlige rater 24.800 kr (første rate i december) 6200 kr. pr mdr.

Fortryder du inden for 14 dage efter opstart får du din investering igen og jeg spørger ikke hvorfor. Jeg vil kun have tilfredse kvinder i min “butik”.

Tilmelding til kontakt@lailanissen.dk
Indbetaling sker via bankoverførsel.

.Dato

06 jan 2021 - 07 apr 2021
Expired!
Kategori
Laila Wodtke Nissen - Århus C - Tlf. 22 25 42 43 - kontakt@lailanissen.dk

Copyright © Laila Wodtke Nissen - 2018