LIVET EFTER KRÆFT – ET 3 dages FORDYBELSES- RETREAT

For kvinder, der har senfølger efter kræft, psykisk og/eller fysisk.

I vores 3 dage sammen vil du styrke din kontakt til din krop, dybden af din indre visdom, til din kerne og hvem du virkelig er.
Du får åbnet op for din livsglæde, friheden til at være dig og energi til at gøre mere af det, du længes efter i dit liv.
Du bliver mere venlig og nænsom med dig selv og får mere fred og ro inden i.

Senfølger
Alvorlig og livstruende sygdom slår benene væk under os. Om du vil det eller ej, er du i forvandling og din identitet kræver nyorientering. Gamle måder at være på holder ikke længere. Du kaldes til noget mere, noget større, du skal bruge dit liv til.
Du kan ikke længere forblive i en adfærd, hvor du har været mere for andre, end for dig selv. Du har været frustreret over, at du ikke bliver set, hørt og forstået, som den du er.
Eller du
– mærker længslen efter en dybere kontakt med dem du elsker, efter større intimitet og nærhed.
– mærker en længsel efter større klarhed, personlig styrke og evnen til at sige til og fra.
– oplever, at du har fjernet dig fra din krops sanselige visdom og ofte fortaber dig i tankemylder og bekymringer.
– savner at give din kvindelighed, din seksualitet og din sanselighed udtryk.
– en spirituel opvågning, der kalder på næring og større fordybelse.

“You can´t become yourself by yourself”
Jeg inviterer dig til at tage din personlige udvikling alvorlig og forpligte dig over for dig selv til din transformation. Du vil blive støttet på din rejse af mig og af gruppen af ligesindede, åbne og empatiske kvinder, der også har forpligtet sig til egen forvandling. Vi tager på rejsen sammen, for vi kan ikke blive os selv alene.

Vække slumrende ressourcer
Vi vil danse de 5 Rytmer, reflektere, meditere, afspænde, få nye indsigter, gå ture, hvile og spise god mad.
Der vil være fokus på at skabe et rum,  hvor du føler dig tryg og hvor du kan vække slumrende ressourcer og udvikle dig i.

Du skal intet præstere, men i dit eget tempo og afhængig af dine fysiske og psykiske ressourcer, bevæge dig fysisk og psykisk ind mod mere velvære og balance.

Praktisk info
Dato: 25.- 27. oktober 2019 (udførligt program følger)
fredag start kl. 9.30
søndag slut kl 16.00

Sted: Strandgaarden på Helgenæs, Esby Strandvej 8, 8420 Knebel

Pris: For 3 dages undervisning, fuld forplejning, 2 overnatninger på dobbeltværelse inkl sengelinned og håndklæde 3950,- kr/ enkeltværelse 4210 kr

Tilmelding: kontakt@lailanissen.dk. Beløbet indbetales på konto 5381 -000248265.
Spørgsmål eller mere info også via mail eller på 22 25 42 43.

Om Laila
For 20 år siden læste jeg om et projekt i Californien, hvor mennesker, der var ramt af cancer fik mulighed for at deltage i et 7 dages retreat. Formålet var at nære hele mennesket, at komme ud af frygt og ind i tillid og kærlighed til livet her og nu, uanset, om man overlevede eller døde af sin sygdom. Her blev der tilbudt alle former for kreative udtryk: dans, sang, musik, maleri, keramik. Der var mulighed for dybe samtaler og terapi, inderlig samvær, bevægelse, natur, nærende mad, hvile, smukke og trygge rammer.
Efter sådan et ophold var alle forandrede. Deltagerne oplevede sig dybt forankret i kroppen og i nuet. Angst og bekymringer havde forladt dem og i stedet var der åbnet op for en dyb tillid og bevidsthed om en strøm af universel kærlighed alle kan læne sig ind i.
Da jeg læste denne beretning blev jeg meget berørt og oplevede et dybt kald efter at bidrage og skabe sådanne processer. Min mission har siden hen været selv at bevæge mig fra angst til kærlighed og tage andre med på denne rejse, som jeg har været på i omtrent 30 år.
Jeg har ikke været ramt af kræft, men kender vejen ud af angst, fortvivlelse, opgivelse og afmagt og ind i tillid og kærlighed.
Jeg har uddannet mig grundigt i mange aspekter af at føre mennesker fra lidelse til heling. Du kan læse mere HER

Dato

25 okt 2019 - 27 okt 2019

Tid

Hele dagen
Kategori
Laila Wodtke Nissen - Århus C - Tlf. 22 25 42 43 - kontakt@lailanissen.dk

Copyright © Laila Wodtke Nissen - 2018